top of page

Boende

På vår gård har vi tre stugor till uthyrning från maj till oktober. Stugorna hyrs veckovis. Klicka på "Boka här" under beskrivningen av varje hus för att komma till bokningen på Airbnb. 
 

5A0C0D43-F43C-4DED-A54D-CC064DE5B2DE.JPG
5A0C0D43-F43C-4DED-A54D-CC064DE5B2DE.JPG

Torpet

I Torpet finns kalkstensgolv med golvvärme, allrum med gamla smedjespisen, wc med dusch. Ett pentry med ugn, spis, micro, kyl och frys. En matplats och tv-hörna. På övervåningen finns ett sovrum med dubbelsäng och två enkelsängar och en säng för en yngre gäst.

Boka här

Smedjan

Koppla av med hela familjen i detta fridfulla boende. I smedjan finns en stor öppen spis, stengolv med golvvärme, ett litet pentry med spis, ugn och micro, kyl och frys. En toalett med dusch och bastu. Övervåningen består av ett sovloft med öppen planlösning där alla sängar är placerade. Uteplats med grill. 1 dubbelsäng och 3 enkelsängar. Det är självhushåll så ni tar med egna sängkläder och handdukar.

 

Boka här

DSC00839.JPG
IMG_8257.JPG
IMG_1273_-_kopia_-_kopia.JPG

Brygghuset

Bryggarhuset byggdes i slutet av 1800-talet, där byggde man öl, rökte korv och tvättade kläder. På 1990-talet renoverades det till sitt nuvarande skick.

På nedervåningen ligger ett kök med spis, ugn, diskmaskin, micro, kyl, och frys. En wc, vardagsrum med öppen spis och tv. Uteplats med öppen spis och tillgång till en stor trädgård. 1 dubbelsäng och 3 enkelsängar.

bottom of page